HOME WINKEL JL NIEUWS ATELIER PROJECTEN CONTACT


JL Shop Yogya

Geschiedenis
JL is opgericht in 1992 door Nanang Maramurti en Joan Linthorst. Tien jaar voor de oprichting van JL, maakte Nanang, zich het ambacht van leerbewerking meester. Na zijn huwelijk met de Nederlandse onderneemster, Joan is Jaya Langgeng opgericht.

Idealen
Nanang en Joan zijn realistische idealisten. Idealisten omdat zij sinds de oprichting van JL werken aan een hoge kwaliteit van de producten. Maar vooral ook aan een product dat het Indonesische milieu niet schaadt en gemaakt onder goede, gezonde arbeidsvoorwaarden. Ze zijn realisten omdat zij zich erg goed realiseren dat al hun werk onmogelijk is zonder de verkoop van kwaliteitsproducten.

Duurzame grondstoffen
JL werkt met grondstoffen op natuurbasis. Het leer wordt gelooid met zout (i.p.v. chroom) en geverfd met een verf op waterbasis. Hiernaast zijn alle producten met de hand genaaid met garen van katoen.

Ondersteuning
Tot slot wordt 10% van de netto-omzet van JL ingezet ter ondersteuning van diverse projecten in of in de omgeving van Yogyakarta. ‘Projecten’ en onze JL-Nieuwsbrief geeft u meer informatie over de projecten. 

HOME WINKEL JL NIEUWS ATELIER PROJECTEN CONTACT

Copyright © www.jayalanggeng.com 2008, Powered by : Jogja ITHouse